Charged for Tomorrow.
eMobility

Charged for Tomorrow.

Otkrij budućnost transportne logistike.

Svijet se mijenja te zajedno možemo revolucionirati jedan cijeli sektor. Uz teretna vozila s električnim baterijama koja nude održivu i učinkovitu alternativu klasičnim teretnim vozilima s pogonom na fosilna goriva. Primjenom elektromotora i baterija eTruckovi mogu smanjiti emisije, sniziti troškove pogona te pružiti vozačima teretnih vozila tih i komforan doživljaj vožnje.

Mercedes-Benz Trucks jedan je od pionira u razvoju i uvođenju eTruckova s ciljem stvaranja održivije i profitabilnije budućnosti za sektor logistike.

Content rotation battery

„Teretna vozila s električnim baterijama naša su budućnost.”

Content charged together

Ono što je počelo kao istraživački projekt za alternativna goriva (istraživanje mogućnosti vodika i testiranje baterija), sada je stvarnost. Godine 2016. razvili smo prvi prototip kamiona s električnim baterijama. Slijedio je eActros 300/400: napunjen i već na cesti od 2021. eTruckovi ubrzo bi mogli postati dio novog standarda u transportnom sektoru, a vi možete sudjelovati u tome. Budućnost je na električni pogon.

„2016. Godina našeg prvog prototipa teretnog vozila s električnim baterijama.”

Odluka za budućnost počinje promjenom u sadašnjosti. Znamo da promjena može biti izazov, ali ona je i pokretačka snaga koja se krije iza napretka i inovacija.

Integracijom eTruckova vaše poduzeće može postati još profitabilnije i održivije. Zajedno možemo nastaviti poticati napredak i pozitivno utjecati na budućnost.

Content global change

„Poboljšanje ne dolazi slučajno, nego promjenom.”

Vaš nam je uspjeh važan. Zbog toga svojim kupcima nudimo integrirano rješenje koje se sastoji od teretnih vozila s električnim baterijama i odgovarajućih usluga prilagođenih individualnim potrebama poduzeća.
Od individualnog eConsultinga do usluga specifičnih za e-vozila – pružamo vam podršku na putu.

Naši eTruckovi pomažu vam da unaprijedite svoje poduzeće te zajedno možemo pridonijeti učinkovitijem, profitabilnijem i održivijem sektoru.

Content charged for tomorrow

„Globalna promjena počinje na lokalnoj razini.”

Content partnership

U Mercedes-Benz Trucks imamo veliku viziju kad je riječ o teretnim vozilima s električnim baterijama. Ona ide ruku pod ruku s našom obvezom da do 2050. u promet puštamo vozila s nultom stopom emisija CO₂.

Međutim, u tome ne možemo uspjeti sami. Potrebni su nam vaša podrška i partnerstvo kako bismo nešto postigli. Stoga se odvezimo u budućnost vašeg poduzeća, sektora i planeta na električni pogon: charged for tomorrow.

„Kročimo zajedno novim putovima.”

Želite li odmah krenuti?

Želite li odmah krenuti?

Dogovorite se za savjetovanje već danas.

Na obrazac za kontakt
Na vrh