Atego
Naša teretna vozila

Atego

Distribucijski promet. 6,5–16 tona.

S Ategom ste izvrsno pripremljeni za zahtjeve u lakom distribucijskom prometu zahvaljujući njegovom visokom stupnju učinkovitosti i pouzdanosti. I zbog toga što njegova svestranost za praktički svaki zahtjev i svaku djelatnost nudi konfiguraciju vozila optimalnu za određenu primjenu.

Svestranost

Svestranost

S Ategom Vam je dostupno osobito raznoliko teretno vozilo koje opremom ovisnom o namjeni olakšava rad u distribucijskom prometu.

Učinkovitost

Učinkovitost

Spaja ono što se i treba spojiti: RoadEfficiency kombinira niske cjelokupne troškove s visokim stupnjem sigurnosti i korištenja vozila. Za još veći stupanj učinkovitosti u prijevozu.

Pouzdanost

Pouzdanost

Od brisača do kočnog svjetla – pouzdanost se u Mercedes‑Benz Trucksu ubraja u osnovnu opremu. Jer već prilikom razvoja i konstruiranja vrijedi načelo da je svaka komponenta važna.

Tehnički podaci

Tehnički podaci

Zahvaljujući izvrsnoj ergonomiji, visokom stupnju komfora u vožnji, većoj snazi i većem okretnom momentu, Atego Vam na raspolaganje stavlja točno ono što Vam je potrebno u Vašem poslu.

Istaknuta obilježja i ostale činjenice

Istaknuta obilježja i ostale činjenice

Uz Mercedes-Benzovu originalnu posebnu dodatnu opremu i ostala istaknuta obilježja Atego pridonosi tome da posao u distribucijskom prometu protekne ljepše i lakše.

Na vrh